Zadnje novosti

30 Avgust 2020

Back to school: I drugi dan je iza nas

Dobar basket se igrao od 16h do duboko u noć . Ekipe iz Banja Luke, Prnjavora,  N.Topole i naravno Gradiške.

Bilo je opet preokreta, trojki, zakucavanja, ...vrhunskog basketa.

U kategoriji najmlađih, 2010.godište i mlađi pobjedu su odnijeli „Bulldogsi“ iz Prnjavora . Bilo ih je uživanje gledati. Drugoplasirani su bili „Lavovi“ iz Gradiške. Nekima prvi koraci, neki već košarkaši sa stažom. Ali svi sa jednakom željom i ljubavlju prema košarci.

Kategorija 06/07, bila je najbrojnija kategorija sa 15 prijavljenih ekipa, A najbolji, dječaci bili su oni iz ekipe „Senjak“, savladavši u dramatičnom finalu sjajne „Bulldogse“ .

Kod curica, isto tako dramatično finale. Nešto mlađe „Basketašice“ za koš su odnijele pobjedu svojim klubskim saigračicama „Pink Panthersima“ .

Juniori, pa seniori . Ne znaš koji teren da gledaš, jer se na oba igra dobar basket. Najbolji juniori bili su košarkaši „Ušća“ ,a kod senioria, ozbiljni 3x3 takmičari , ekipa „Pub kodeks“. Nije im bilo lako. Suprotstavili su im se ekipe „Agrocoop“ , Željina ekipa“, „Ušće“, „Padavičari“, „Bum bum kerol“ . Ne možemo se požaliti ni na to da je drama izostala. Iako humanitaran, turnir se želio osvojit. A to je bio garant odlične borbe ispod obruča.

Prvoplasirane ekipe nagradili su : Igraonica „Maštograd“ , Igraonica „Diznilend“, Kuglana „Gradiška“ , „Kulturni centar“ Gradiška, Pizzeria „Actross“, restoran „Antics“ .

Zahvaljujemo se sponzorima, i svim učesnicima ovog drugog dana, i želimo vam svako dobro.