Zadnje novosti

01 Septembar 2020

Back to school: 50 ekipa i 3 dana zabave i basketa je iza nas

U nikada izazovnijog godini, izazovnijem ambijentu odlučili smo se nastaviti priču zvana „Back to school“ , okupiti u kontrolisanim uslovima, sve uzraste, od 3 godine do košarkaša rekreativaca, pa i roditelja humanista, čiji je izbor bila neka lopta sa drugačijim šarama, ali su odlučili podržati svoje dijete, nas i našu akciju.

 

Uspjeli smo donekle u namjeri da nekoj djeci olakšamo početak nove školske godine. Koliko će to biti u materijalnom, saznat ćete u našem narednom izvještaju.

 A nedelja, šlag na torti. Od 17h najslađi sportisti u takmičenju na sportskom poligonu. Ostvaren prvi rekord poligona, i zabilježeno vrijeme za neke buduće male takmičare. Nakon njih oni mrvicu stariji. Budući đaci prvaci. Spremni za nove izazove, a još spremniji za poligon koji smo im pripremili. Prve medalje oko vrata. Sreća, ponos, osmjesi .

A za večernji dio, pa ko bi nas mogao više razonoditi nego naši rekreativci i djevojke seniorke. Spoj mladosti, ljepote, sporta, zabave, humanosti, ... Kada jedni stanu, drugi nastave , i tako do 22h... S rukom u ruci, prijateljskim pozdravima, završili smo ovaj 2.po redu humanitarni 3x3 turnir „Back to school“ i najavili početak nove školske godine.

Svim đacima, studentima, nastavnom osoblju ,...želimo zdravu, mirnu i uspješnu novu školsku godinu. Želimo vam i da se cijeli razredi što prije okupe u punom sastavu, da se družite, veselite, zabavljate bez ograničenja i distanci.

Svima koji ste nam pomogli da ovaj turnir uspješno privedemo kraju se još jednom od srca zahvaljujemo !!!

I nabrajamo sve one koji su nam pomogli, a to su :
Grad Gradiška
„Vodovod ad“ Gradiška
Creative Media
JUOŠ „Vasa Čubrilović“
KK „Ušće“
„Lion doo“
Igraonica „Diznilend“
Igraonica „Maštograd“
Restoran „Carpe Diem“
Kuglana Gradiška
Restoran „Đerdan“
Pizzeria „Actross“
Pizzeria „Antic's“
Udruženje „Sedra“
„Gotiva knedle“

Do novog susreta, hvala svima i srećno !!!