Zadnje novosti

14 Januar 2017

Košarkaški klub Lider vrši upis u školu košarke

Postani košarkaš, igraj za svoj klub, osjeti utakmice i zadovoljstvo pobjeda, stekni nove prijatelje,...


Rad sa najmlađima je sigurno jedan od najvažnijih zadataka košarkaškog kluba Lider. Želimo da stvorimo prije svega jednu pozitivnu i kreativnu atmosferu gdje ćemo moći senzibilirati mlade igrače za ovaj sport. Najmlađi su jedina šansa da košarka opstane, ili bolje reći, ponovo se rodi, u Republici Srpskoj. Pored treninga za njih su tu i turniri Mini košarke, prijateljske utakmice i kampovi.

Baveći se sportom, dijete ima priliku vježbati i razvijati se, raditi na samopoštovanju i samovrednovanju, a sport ujedno pruža i puno prilika za druženje i stvaranje prijateljstva. Košarka je jedan od najraširenijih sportova u svijetu, nazvana i kraljicom timskih sportova, te se baveći košarkom razvijaju svi aspekti motoričih sposobnosti.

U KK "Lider" sa najmlađima kao trener radi Ognjenka Jovičić. Ona je 2008. godine diplomirala na “Fakultetu sportskih nauka” odsjek “ZDRAVLJE I SPORT” u Beču (Austrija) , a 2006. godine završila i “Višu školu za košarkaške trenere” u Beogradu. Trenutno je upisana na postdiplomske studije na Univerzitetu u Banjoj Luci.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 066 717 321 ili e-mail Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. 

Košarkaški klub Lider - Škola košarke