Zadnje novosti

29 Maj 2017

Humanitarni turnir: I bi "Koš za svako dijete"

Odigrano humanitarno nadmetanje u broju postignutih koševa.


Košarkaši KK „Nova Gradiška“ ili domaćin KK „Lider“ ? Dječaci iz Nove Gradiške ozbiljnije su pristupili svome naumu i zadatku, te organizovano, strpljivo i nadasve hrabro došli do prve pobjede na turniru . Pristigli su i drugi gosti iz Škole košarke „Klasije“ Slavonski Brod i odmah zaigrali protiv domaćina. Umor ali i izgubljena utakmica rezultirale su još jednom izgubljenom utakmicom za domaćina ali ali i pobjedom za goste iz Slavonskog Broda .

Uslijedilo je otvaranje turnira. Sjajne plesačice iz plesne grupe „STEP DANCE“ učinile su taj dan spektakularnijim i izazvale oduševljenje svih prisutnih. A onda šlag. Najmlađi članovi KK „Lider“ . Njih 40 podijeljenih u 4 ekipe. Sjajna mini košarka. Veliki broj postignutih koševa, skokova, osvojenih, izgubljenih lopti, asistencija, novih sjajnih budućih košarkaša i prije svega velikih humanista.

Nakon  najslađih takmičara, veliko finale . Gosti iz Nove Gradiške ili iz Slavonskog Broda? Predvođeni najboljim strijelcem i MVP turnira Majetić Antoniom košarkaši KK „Nova Gradiška“ već na poluvremnu su jasno stavili do znanja da kući idu s peharom za prvo mjesto.

I bi „KOŠ ZA SVAKO DIJETE“ . I bi dosta koševa. A za realizaciju istih pomogli su nam i ovom prilikom im se zahvaljujemo od svakog liderskog srca pojedinačno:

01. SREDNJA STRUČNA I TEHNIČKA ŠKOLA Gradiška – koja uvijek otvara svoja vrata za humanitarne akcije
02. KULTURNI CENTAR Gradiša
03. ZBOR KOŠARKAŠKIH SUDIJA REPUBLIKE SRPSKE - Posebno hvala sudijama koji su odvojili svoj dan, i besplatno odsudili sve utakmice na turniru a to su : Violeta Simić, Rađević Dragoslav i Dejan Živković
04. PEKARA I MARKETI „SLADOJEVIĆ“ – koji je za svaki naš turnir obezbijedio hranu za učesnike
05. FOTO STUDIO „OMEGA“ – koji nas prati u cjelokupnom radu i na svakom turniru
06. CREATIVE MEDIA – koji nas prati u cjelokupnom radu i na svakom turniru
07. TRGOVET d.o.o. – na novčanoj pomoći
08. PODRUM PIĆA BOJANIĆ – koji je obezbijedio osvježenje za učesnike
09. DESIN STUDIO „SITOGRAF“
10. SVIM RODITELJIMA I UČESNICIMA KOJI SU PODRŽALI AKCIJU