Zadnje novosti

12 Septembar 2019

Lideri humanitarnim basketom obradovali školarce

Vrijedni školski paketi prikupljeni su na humanitarom streetball-u.


Još jedna akcija je iza nas. Sada kada su se slegle sve emocije, kada su se Lideri odmorili, i kada je ono što smo pripremili i prikupili za školarce i došlo do njih, da pomislili smo da i vas treba da informišemo. Jer, svi vi ste bili dio ovog projekta i svi vi ste nam pomogli da obradujemo desetine mališana. Čestitamo vam !!!
 
street 06
 
OVAKO JE TO BILO:

KK “Lider”je bio organizator humanitarnog STREETBALL-a za žene i minibasket, pod nazivom “Back to school”, koji se održao u petak, subotu i nedelju od 17-19.08. na terenu JUOŠ “Vasa Čubrilović” . Ova škola je bila i naš partner u projektu i ovim putem joj se zahvaljujemo na pomoći i podršci. Ova škola je bila i naš partner u projektu i ovim putem joj se zahvaljujemo na pomoći i podršci. 

U tri dana, odigrano je 79 utakmica u kategorijama:
Godište 2010-2012 mix
Godište 2008-2009 mix
Godište 2006-2007 djevojčice
Godište 2006-2007 dječaci
Godište 2004-2005 djevojčice
Godište 2002-2003 djevojčice
Seniorke 
 
street 02

Bilo je sjajnog basketa. Bilo je pobjednika, i pobijeđenih ispod obruča, ali kada se sabere sve, i ono na terenu i ono van njega, i oni kilometri koji su pređeni da bi se odazvali ovom humanom pozivu, i rođendani na koje se nije otišlo iz istog razloga, i prekidi putovanja, …. Kada se sve to sabere svi su bili pobjednici. I svi učesnici su zahvaljujući donaciji firme Eurofer d.o.o Tuzla dobili medalje. Hvala i sudijama, koji su odvojili svoje vrijeme i podržali nas. Hvala Dejanu Simetiću, Ranku Ljepojeviću i Nini Šariću!
 
street 03
 
Na kraju svakog dana, pod šarenim nebom i zvijezdama, održana su i takmičenja u košarkaškim poligonima . Izuzetno lijep događaj i za učesnike i za publiku. A i za pobjednike jer su otišli kući sa vrijednim nagradama, od sladoleda, palačinki , poklon bonova za igraonicu, igranje u LASER TAGU Banja Luka, igranje u SPORT KLUBU Gradiška, kupanje na zatvorenom bazenu u Terme Laktaši, sezonske karte za Kuturni centar Gradiška do raftnga Vrbasom.
 
street 04

Za te nagrade možemo da zahvalimo:
U kategoriji 2010-12 Igraonici “Maštograd” i Caffe P+8
U kategoriji 2008-2009 Igraonica i Caffe Kajak klub
U kategoriji 2006-2007 dječaci LASER TAG Banja Luka
U kategoriji 2006-2007 djevojčice Kulturni centar Gradiška
U kategoriji 2004-2005 Sport klub Gradiška
U kategoriji 2002-2003 Rafting klub “Argonaut “ Banja Luka
U kategoriji Seniorke Rafting klub “Kanjon” Banja Luka i Glossa centar Gradiška.
 
street 05

Zanima vas šta smo učinili ???
 
Neka drugi govore o nama, ali znajte i budite srećni time da ste obradovali desetine mališana (po jedno dijete iz svakog odjeljenja) iz JUOŠ “Vasa Č.” vrijednim paketima koji su sadržavali sav potreban školski pribor (od sveski, blokova, punih pernica, tempera, šestara, lenjira, preko ksilofona do pribora za nastavu iz tehničkog), obradovali ste odjeljenje za djecu sa posebnim potrebama, njima potrebnim materijalima za rad, i obradovali ste produženi boravak JUOŠ “Danilo Borković” malim paketom njima potrebnog materijala.
 
street paketi2
 
Za sve ovo ja zahvaljujem sada vama, ekipama, trenerima i dobrim ljudima iz:
KK “TOP BASKET” Nova Topola, KK “UNA” Kozarska Dubica, KK “IGOKEA” Aleksandrovac, ŽKK “KOZARA” Gradiška, svim LIDERIMA, svim Lider roditeljima, a posebno hrabrim mamama za njihovu borbu pod košem.
 
street paketi
 
Kompletnu fotogaleriju pogledajte na sljedećim linkovima:

Galerija - 1. dan
Galerija - 2. dan
Galerija - 3. dan

Do novog druženja i novih akcija pod obručevima želim vam uspješnu novu školsku godinu kao i novu košarkašku sezonu!