Zadnje novosti

20 Januar 2020

Izvještaj: humanitarni turnir "Djeca djeci" - 2. dan

Sa najljepšim novogodišnjim I božićnim željama , želimo vam srećan početak novog školskog polugodišnja dragi školarci !

Ostali smo vam dužni konačan izvještaj sa Humanitarnog turnira “Djeca djeci”.  Drugi dana turnira otvorili su najmlađu košarkaši u kategoriji NBA Junior. Igrali su Lakersi, Bullsi, Miami, Detroit, I mnogi drugi. Igrale su curice I dječaci.

U 12h svoju sreću, zadovoljstvo I znanje u najljepšoj timskoj igri pokazali su I članovi Udruženja “Duga” . Svaki pokušaj opisa njihovog doživljaja a I nas samih obezvrijedio bi ih. Pokušajte ih pročitati sa fotografija I slijedeći put svakako biti dio naše price.

Nakon njih uslijedili su Minibasketaši godišta 2008-2009. DJevojčice I dječaci. Pobijediše djevojčice. A onda, seniori. Basket se “prašio” do u noć. Jelšingrad, rukometaši, Acini, Sašini, Alla Wildo Švabo, Lideri, London, Dubica, odbojkaši, Starsi,Lidersice, Lider mame,…

Rezultate smo bilježili, a diplome podijelili svima za osvojeno 1.mjesto u humanosti. I zahvaljujemo svima koji su bili dio naše zimske čarolije. Zahvaljujemo vrijednim mama na slatkim stolovima, zahvaljujemo sakupljačima čepova, zahvaljujemo svim igračicama i igračima, gledaocima, svim starim i novim Lidersicama i Liderima, zahvaljujemo “Vodovod” a.d. Gradiška, zahvaljujemo Opštini Gradiška, zahvaljujemo SSiTŠ Gradiška, zahvaljujemo “BB promet” Gradiška ,zahvaljujemo “Glossa” Gradiška, zahvaljujemo Radio “Gradiška” , zahvaljujemo Radio “Kozara” I svim portalima te medijima koji su nas podržali !!!

Do idućeg susreta pod obručem !!!


Pogledajte bogatu foto galeriju drugog dana s više od 400 fotografija.